Leveringen & Retouren

Levertijd

De bij DikDeals bestelde producten worden afgeleverd op het door u aangegeven adres in binnen- en buitenland. Deze worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand.

Over het algemeen kunt u uw bestelling binnen 2 werkdagen van ons ontvangen. Bestellingen worden verzonden via PostNL met track and trace. Binnen 24 uur na uw bestelling ontvangt u van ons de track and trace code. 

Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet leverbaar zijn binnen 2 werkdagen, dan ontvangt u een terugkoppeling van ons. Graag verlenen wij dan onze medewerking om samen met u op zoek te gaan naar een passend alternatief.
 

Afhalen

Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk om bestelde producten bij ons af te halen. Stuur ons dan vooraf even een bericht van de verwachtte aankomsttijd, dan kunnen we daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Ook in het weekend is dat over het algemeen geen probleem.
 

Bezorgen bestelling

De bezorging van uw bestelling vindt plaats van maandag t/m zaterdag. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95. Buiten Nederland worden er extra verzendkosten doorberekend, dit vind u wanneer u de bestelling wilt afronden in de shop. Voor elk land buiten Nederland gelden andere tarieven. Levering binnen Nederland vind plaats via PostNL en worden verzonden met track and trace. Deze ontvangt u binnen 24 uur nadat de bestelling geplaatst is.

Retouren

  1. Wanneer u gebruik producten aan ons wenst te retourneren, dan bent u verplicht dit binnen 30 dagen na factuurdatum aan ons kenbaar te maken. Neem in dat geval contact met ons op per mail via info@dikdeals.com of via het contacat formulier. Nadat u ons heeft laten weten om gebruik te willen maken van onze retourafhandeling, dan dient u het product/ de betreffende producten binnen 30 dagen onbeschadigd en in originele verpakking aan ons te retourneren. U dient ons aan te tonen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending
  2. Tijdens de bedenktijd dient u zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met het product en de verpakking. Wij verwachten dat u de (mogelijk) te retourneren producten dan slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te retourneren of toch wenst te behouden. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan dient u de producten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Basisstations/ controllers dienen in ongeopende verpakking aan ons geretourneerd te worden
  3. Maatwerk producten welke op basis van uw specifieke wensen zijn aangeschaft kunnen niet geretourneerd worden
  4. De kosten voor het retour zenden van producten komen volledig ten laste van de consument.

Welkom bij DikDeals.eu

Bestel nu de leukste gadgets op DikDeals.nl. Verzending binnen 2 dagen via PostNL met Track and Trace. Ook verzending naar België mogelijk.

Boven de € 75 is gratis verzending.

Veilig en makkelijk betalen

Het is mogelijk om snel en veilig te betalen via iDEAL en vanaf elke betaalrekening en bank. Ook is het mogelijk om de betaling te doen via een bankoverschrijving. Dit kun je aangeven wanneer je de artikelen wilt afrekenen. Ook is het vanaf nu mogelijk om met Pay-Pal te betalen.

© 2016 - 2024 DikDeals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel